Meest verkochte goedkope zonnebrillen van 2016

2016 was een mooi jaar! Vooral op het gebied van goedkope zonnebrillen. Ons assortiment is gegroeid en ons klantenbestand ook. Wij zorgen ervoor dat u de juiste zonnebrillen heeft voor de juiste prijs. Een zonnebril kopen is een leuke bezigheid, vooral omdat onze brillen allemaal €9,99 zijn. Nieuwsgierig wat de meest verkochte goedkope zonnebrillen zijn van 2016? Hieronder de top 5:

Nr. 5: De Clubmaster Leopard

Alle zonnebrillen

Clubmaster Leopard

€6.95

De Clubmaster Leopard is een favoriet. De bril is een must-have voor iedere garderobe en is goed te dragen bij ieder kledingstuk.

 

Nr 4: Bridged Oil

Alle zonnebrillen

Bridged Oil

€6.95
De Bridged Oil is misschien een wat aparte bril. Maar voor de fashionable people onder ons zeker een must-have. Durf jij het aan? Bestel de Bridged Oil dan snel.

 

Nr 3: Black on Black

Uitverkocht

Alle zonnebrillen

Black on Black

€6.95
De Black on Black past in iedere garderobe kast en op ieder hoofd. Dit vrouwenmodel is de nummer 3 van onze top 5 en wordt al bij veel mensen op het hoofd gedragen! Was er dus snel bij.

 

Nr 2: Aviator Blue Oil

Alle zonnebrillen

Aviator Blue Oil

€6.95
Deze Aviator ook wel de pilotenbril genoemd is een erg populair model. Vele bekende acteurs en artiesten lopen met dit model. Wil jij daar ook bij horen? Bestel dan snel.

 

Nr 1: Clubmaster Oil

Alle zonnebrillen

Clubmaster Oil

€6.95
Dit is de absolute winnaar. Dit is misschien wel de bekendste bril van heel Nederland. Past overal bij en is beschikbaar voor zowel mannen en vrouwen. Bestel de bril snel!

Close